• La farigola

    Propietats, receptes i tradició

    Elisenda Carballido ; Montserrat Enrich Farell editors EAN 9788417116149 Veure altres productes de la mateixa col·lecció Veure altres productes del mateix autor
    La farigola ?s una de les poques plantes silvestres que segueix mantenint la seva fama de planta amb m?ltiples propietats. Bona prova dÕaix? ?s que podem trobar farigola no nom?s a la muntanya, sin? tamb? en fires, mercats i botigues de productes naturals. Tot i aix?, del tim? en sabem ben poc i lÕu...
    Ancho: 148 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Disponible
    19,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-17116-14-9
    • Encuadernació : Libro
    • Data d'edició : 01/04/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : Català
    • Autors : Elisenda Carballido ; Montserrat Enrich
    • Nº de pàgines : 128
    • Col·lecció : Bones herbes
    • Nº de col·lecció : 1
    La farigola ?s una de les poques plantes silvestres que segueix mantenint la seva fama de planta amb m?ltiples propietats. Bona prova dÕaix? ?s que podem trobar farigola no nom?s a la muntanya, sin? tamb? en fires, mercats i botigues de productes naturals. Tot i aix?, del tim? en sabem ben poc i lÕutilitzem encara menys. Us animem a endinsar-vos en el seu m?n per conixer els tipus de farigoles, els seus noms, la seva hist?ria, els seus nutrients i, en definitiva, totes les seves grans virtuts i aplicacions medicinals i culin?ries. No podem desaprofitar una joia bot?nica com aquesta, que per destacar-ne les propietats, alguns qualifiquen com a ÒlÕantibi?tic dels pobresÓ. Aquest llibre monogr?fic aplega m?ltiples aspectes de la farigola, amb la voluntat que sigui exhaustiu. Una planta amb tanta tradici? mereix que se li dediqui una obra completa, que li faci tots els honors i que permeti valorar lÕautntic tresor que tenim a les nostres muntanyes.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades