• La cuina tradicional dels bolets

    Jaume Carles i Font ; Joana Carles Cossetània EAN 9788490342428 Veure altres productes de la mateixa col·lecció Veure altres productes del mateix autor
    Si volem parlar de la cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Són presents sobretot en la cuina de pagès, en la qual, sense preferències, qualsevol espècie comestible s'utilitza per elaborar la majoria dels plats de la cuina tradicional. L'afeccionat a la cuina hi trobarà unes receptes ori...
    Ancho: 125 cm Largo: 180 cm Peso: 250 gr
    Disponible en 7 dies
    10,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9034-242-8
    • Encuadernació : Libro
    • Data d'edició : 01/09/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : Català
    • Autors : Jaume Carles i Font ; Joana Carles
    • Nº de pàgines : 240
    • Col·lecció : Portàtil
    • Nº de col·lecció : 45
    Si volem parlar de la cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Són presents sobretot en la cuina de pagès, en la qual, sense preferències, qualsevol espècie comestible s'utilitza per elaborar la majoria dels plats de la cuina tradicional. L'afeccionat a la cuina hi trobarà unes receptes originals, senzilles i de fàcil preparació, així com un extens capítol que explica els diversos mètodes de conservació.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades