• El vermú

    Origen, elaboración, clases, bodegas

    Enric Balasch Blanch ; Yolanda Ruiz Arranz Susaeta EAN 9788467769685 Veure altres productes de la mateixa col·lecció Veure altres productes del mateix autor
    El vermú vuelve a estar de moda en bares, restaurantes y vermuterías, de grifo o embotellado. En esta obra se trata del vermú español, de su historia, cómo se elabora, las clases de vermús, cómo debe tomarse y servirse para extraer todos sus matices, además de los aperitivos que lo acompañan. Se inc...
    Dimensions: 267 x 225 x 35 cm Peso: 1814 gr
    Disponible en 7 dies
    19,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-677-6968-5
    • Encuadernació : Tapa dura
    • Data d'edició : 01/10/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : Enric Balasch Blanch ; Yolanda Ruiz Arranz
    • Nº de pàgines : 256
    • Col·lecció : Atlas ilustrado
    El vermú vuelve a estar de moda en bares, restaurantes y vermuterías, de grifo o embotellado. En esta obra se trata del vermú español, de su historia, cómo se elabora, las clases de vermús, cómo debe tomarse y servirse para extraer todos sus matices, además de los aperitivos que lo acompañan. Se incluye una lista de algunas de las mejores bodegas y sus vermús.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades