• El llibre dels formatges

    Manual per aprendre'n a fer

    Marta Roger Sidillà EAN 9788412430660 Veure altres productes de la mateixa col·lecció Veure altres productes del mateix autor
    La Marta Roger fa anys que es dedica a fer formatges. El 2006 va fundar la Païssa amb l’objectiu de comercialitzar els productes de la granja familiar Can Roger, a Cardedeu. Al 2012 hi van començar a fer tallers per aprendre a fer formatges i no són pocs els que, després d’aquells cursos, ja han mun...
    Dimensions: 160 x 160 x 17 cm Peso: 250 gr
    Disponible en 7 dies
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-124306-6-0
    • Encuadernació : Espiral
    • Data d'edició : 01/04/2022
    • Any d'edició : 2022
    • Idioma : Català
    • Autors : Marta Roger
    • Nº de pàgines : 0
    • Col·lecció : QuèViures
    • Nº de col·lecció : 8
    La Marta Roger fa anys que es dedica a fer formatges. El 2006 va fundar la Païssa amb l’objectiu de comercialitzar els productes de la granja familiar Can Roger, a Cardedeu. Al 2012 hi van començar a fer tallers per aprendre a fer formatges i no són pocs els que, després d’aquells cursos, ja han muntat la seva pròpia formatgeria artesana. Amb El llibre dels formatges podrem aprendre’n a fer a casa.
    Pas a pas, seguint els seus consells, aprendreu a fer nou formatges frescos i derivats làctics, sis formatges per madurar i dos pastissos de formatge d’aprofitament, un de dolç i un de salat. Fer receptes de formatge no és el mateix que fer receptes de cuina, perquè el resultat sempre dependrà de la llet que fem servir. Aquestes receptes s’han fet centenars de vegades, però cadascú de vosaltres pot donar als formatges un toc especial.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades