• Cuina sana amb el mètode del plat

    Receptes creades per la Fundació Alícia

    Amat EAN 9788497358866
    ?Tot el que necessites menjar en un sol plat. Un mètode pràctic i deliciós per a una alimentació equilibrada?.El mètode del plat és una tècnica que utilitza el plat com a eina de mesura per garantir una alimentació sana i equilibrada, d?una manera pràctica i senzilla. Aquest sistema assegura que els...
    Ancho: 170 cm Largo: 210 cm Peso: 263 gr
    Disponible en 7 dies
    11,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9735-886-6
    • Encuadernació : Espiral
    • Data d'edició : 01/10/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : Català
    • Traductors : Sebastià Portell i Clar
    • Nº de pàgines : 112
    ?Tot el que necessites menjar en un sol plat. Un mètode pràctic i deliciós per a una alimentació equilibrada?.
    El mètode del plat és una tècnica que utilitza el plat com a eina de mesura per garantir una alimentació sana i equilibrada, d?una manera pràctica i senzilla. Aquest sistema assegura que els nostres àpats continguin sempre una representació adequada de verdures i hortalisses, farinacis i aliments proteics sense haver de pesar-los, només tenint en compte les necessitats de qui els ha de menjar i disposant-los en un plat abans de cuinar-los. ¡Gaudir del menjar i mantenir una alimentació saludable és possible!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades