• Corpus de la cuina catalana

    El receptari més complet del nostre patrimoni gastronòmic

    Institut Català de la Cuina Ara EAN 9788418928949 Veure altres productes del mateix autor
    El Corpus de la cuina catalana és el receptari més complet, útil i pràctic de la gastronomia catalana: gairebé 1200 receptes numerades i ordenades alfabèticament que inclouen plats de marcada identitat com lÆescudella barrejada, mar i muntanya, els romescos o les famoses mandonguilles amb sípia i pè...
    Dimensions: 238 x 170 x 300 cm Peso: 250 gr
    Disponible
    29,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-18928-94-9
    • Encuadernació : Tapa dura
    • Data d'edició : 15/03/2023
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : Català
    • Autors : Institut Català de la Cuina
    • Nº de pàgines : 512
    El Corpus de la cuina catalana és el receptari més complet, útil i pràctic de la gastronomia catalana: gairebé 1200 receptes numerades i ordenades alfabèticament que inclouen plats de marcada identitat com lÆescudella barrejada, mar i muntanya, els romescos o les famoses mandonguilles amb sípia i pèsols, entre molts altres. Aquesta edició, actualitzada i ampliada amb més receptes i menús, inclou novetats com la valoració nutricional dels plats més característics de la cuina catalana, la descripció de les fruites i hortalisses amb valor patrimonial o les varietats aut.ctones dÆarrossos, farines, peixos i crustacis. Un gran clàssic, distingit amb el Premi Internacional Gourmand World Cookbook al millor llibre de cuina mediterrània del món, que no pot faltar a cap cuina!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades