• La cuina de les Terres de l'Ebre

    Receptes tradicionals del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta

    Carme Queralt Cossetània EAN 9788413562551 Veure altres productes de la mateixa col·lecció Veure altres productes del mateix autor
    5A EDICIÓ Receptes recollides de la tradició oral del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta. L'autora, antropòloga cultural i museòloga, aplega en el receptari àpats populars, que formen part del present i també del patrimoni cultural, material i immaterial, d'aquestes comarques. Fotografies de Mar...
    Ancho: 155 cm Largo: 160 cm Peso: 316 gr
    Disponible en 7 dies
    16,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-1356-255-1
    • Encuadernació : Libro
    • Data d'edició : 01/03/2023
    • Any d'edició : 2023
    • Idioma : Català
    • Autors : Carme Queralt
    • Ilustradors : Marta Parés
    • Nº de pàgines : 160
    • Col·lecció : Escudella
    • Nº de col·lecció : 17
    5A EDICIÓ Receptes recollides de la tradició oral del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta. L'autora, antropòloga cultural i museòloga, aplega en el receptari àpats populars, que formen part del present i també del patrimoni cultural, material i immaterial, d'aquestes comarques. Fotografies de Marta Parés

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades