• 100 plats indispensables de la cuina catalana

    De la cuina de les àvies als germans Roca

    Jaume Fàbrega Cossetània EAN 9788413562636 Veure altres productes de la mateixa col·lecció Veure altres productes del mateix autor
    5A EDICIÓ La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria p...
    Ancho: 130 cm Largo: 200 cm Peso: 295 gr
    Disponible en 7 dies
    15,20 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-1356-263-6
    • Encuadernació : Libro
    • Data d'edició : 01/03/2023
    • Any d'edició : 2023
    • Idioma : Català
    • Autors : Jaume Fàbrega
    • Nº de pàgines : 256
    • Col·lecció : De 100 en 100
    • Nº de col·lecció : 21
    5A EDICIÓ La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades