• Els pessols : com preparar-los 10 vegades

    Òscar Gómez Sd·edicions EAN 9788412531688 Veure altres productes de la mateixa col·lecció Veure altres productes del mateix autor
    «Els pèsols són els petits prínceps del món vegetal. Frescos, eixerits, delicats i tendres.Com més menuts, més agraden, és clar. La seva aparició coincideix amb lÆesclatde la primavera, encara que per circumstàncies de la tecnificació, la virtut dels hivernacles i la pressió del compte de resultats,...
    Dimensions: 210 x 150 x 3 cm Peso: 250 gr
    Disponible en 7 dies
    6,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-125316-8-8
    • Data d'edició : 08/04/2023
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : Català
    • Autors : Òscar Gómez
    • Nº de pàgines : 20
    • Col·lecció : Productes de mercat
    • Nº de col·lecció : 75
    «Els pèsols són els petits prínceps del món vegetal. Frescos, eixerits, delicats i tendres.Com més menuts, més agraden, és clar. La seva aparició coincideix amb lÆesclatde la primavera, encara que per circumstàncies de la tecnificació, la virtut dels hivernacles i la pressió del compte de resultats, cada any se nÆavança una mica més la temporada.Sovint es poden trobar ja a les darreries de lÆhivern i fins i tot els grans restaurants nÆofe reixen abans de Nadal.»

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades