• La cuina de les Terres de l'Ebre

    Receptes tradicionals del Baix Ebre, del Montsià i de la Terra Alta

    M. Carme Queralt Cossetània EAN 9788497911436 Veure altres productes de la mateixa col·lecció Veure altres productes del mateix autor
    Receptes recollides de la tradició oral de la Terra Alta, el Baix Ebre i el Montsià. La seva autora, antropòloga social i professora de cuina, aplega en el receptari àpats que, sovint, presenten variacions -i fins i tot canvien de nom- d'un poble a l'altre.
    Ancho: 155 cm Largo: 233 cm Peso: 250 gr
    Disponible en 7 dies
    11,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9791-143-6
    • Encuadernació : Libro
    • Data d'edició : 01/03/2000
    • Any d'edició : 2000
    • Idioma : Català
    • Autors : M. Carme Queralt
    • Nº de pàgines : 144
    • Col·lecció : El cullerot
    • Nº de col·lecció : 5
    Receptes recollides de la tradició oral de la Terra Alta, el Baix Ebre i el Montsià. La seva autora, antropòloga social i professora de cuina, aplega en el receptari àpats que, sovint, presenten variacions -i fins i tot canvien de nom- d'un poble a l'altre.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades