• Los postres de Gessa : meleta de romer

    Gessamí Caramés Lectio EAN 9788416918881 Veure altres productes de la mateixa col·lecció Veure altres productes del mateix autor
    Descubrimos los secretos de la pastelería de la mano de Gessa. Por fin dejaremos de lado el miedo a los gramajes, cantidades y temperaturas y entenderemos el porqué de cada elaboración. Empezamos con recetas básicas e imprescindibles para entender el mundo del dulce y acabamos con los pasteles más s...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Peso: 544 gr
    Disponible en 7 dies
    18,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16918-88-1
    • Encuadernació : Libro
    • Data d'edició : 01/03/2021
    • Any d'edició : 2021
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : Gessamí Caramés
    • Nº de pàgines : 176
    • Col·lecció : Sensaciones
    • Nº de col·lecció : 9
    Descubrimos los secretos de la pastelería de la mano de Gessa. Por fin dejaremos de lado el miedo a los gramajes, cantidades y temperaturas y entenderemos el porqué de cada elaboración. Empezamos con recetas básicas e imprescindibles para entender el mundo del dulce y acabamos con los pasteles más sofisticados, pasando por los postres tradicionales de nuestra tierra, panes, bollos, pastelería americana, bebidas e incluso opciones sin gluten, sin lactosa y bajas en calorías. Instagram: @gessamicarames

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades