• Tapes i aperitius amb bolets

    Carlos Robafum Cossetània EAN 9788490344934 Veure altres productes de la mateixa col·lecció Veure altres productes del mateix autor
    Els bolets es converteixen en l'ingredient indiscutible i principal amb bolets de les receptes de tapes, aperitius i entrants d'aquest llibre. Una setantena de receptes d'elaboració fàcil, senzilla i veloç, que coincideixen a incorporar bolets del territori. Cuinaràs hamburgueses, cremes, amanides, ...
    Ancho: 210 cm Largo: 160 cm Peso: 250 gr
    Disponible en 7 dies
    15,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9034-493-4
    • Encuadernació : Libro
    • Data d'edició : 01/09/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : Català
    • Autors : Carlos Robafum
    • Nº de pàgines : 144
    • Col·lecció : Escudella
    • Nº de col·lecció : 8
    Els bolets es converteixen en l'ingredient indiscutible i principal amb bolets de les receptes de tapes, aperitius i entrants d'aquest llibre. Una setantena de receptes d'elaboració fàcil, senzilla i veloç, que coincideixen a incorporar bolets del territori. Cuinaràs hamburgueses, cremes, amanides, bacallà, risotto, truites, verdures, confitats, pollastre, pasta fresca, minipizzes, farcellets i un llarg etcètera. Plats variats en què el protagonista sempre serà el bolet català. Es tracta d'un llibre regit pels principis de proximitat, simplicitat i economia, i acompanyat de fotografies a tot color.   _"Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"_

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades