Un llibre que es capbussa en els secrets de les algues i l’aigua de mar, i en els beneficis terapèutics i nutritius que ens aporten.
El mar, generador de vida, atresora dos aliments poc coneguts, però amb incomptables propietats: les algues i l’aigua, que, gràcies a certs compostos bioactius que els són propis i que no trobem als vegetals terrestres, sostenen la biodiversitat oceànica i la salut del planeta.
Les algues han estat presents a la cuina i la medicina de moltes cultures des de temps immemorials. I, segons es desprèn d’investigacions recents, el mar és molt més que aigua amb sal: és un medi vital natural que, com les algues, subministra a l’organisme minerals i oligoelements dels quals l’alimentació actual sovint està mancada.
Aquest llibre, amb les algues marines i l’aigua de mar com a protagonistes, en detalla les seves principals propietats per tractar petites dolències, juntament amb alguns senzills consells de cosmètica i higiene diària. I, finalment, comprèn un ampli receptari que ajuda el lector introduir les algues i l’aigua de mar a l’alimentació, fent les les adaptacions que calguin en funció de l’estil de vida de cadascú.