• La química a la cuina

    Claudi Mans Tibidabo EAN 9788413479057 Veure altres productes de la mateixa col·lecció Veure altres productes del mateix autor
    A la síntesi de la cuina d’elBulli es llegia: “La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels sentits, també es gaudeix i es racionalitza amb la reflexió”. En els darrers anys han entrat amb força nous productes, noves tècniques i estils de cuina i, alhora, ha crescut l’interès per l...
    Dimensions: 203 x 127 x 11 cm Peso: 250 gr
    Disponible en 7 dies
    15,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-1347-905-7
    • Encuadernació : Libro
    • Data d'edició : 01/05/2022
    • Any d'edició : 2022
    • Idioma : Català
    • Autors : Claudi Mans
    • Nº de pàgines : 190
    • Col·lecció : Una immersió ràpida
    • Nº de col·lecció : 2
    A la síntesi de la cuina d’elBulli es llegia: “La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels sentits, també es gaudeix i es racionalitza amb la reflexió”. En els darrers anys han entrat amb força nous productes, noves tècniques i estils de cuina i, alhora, ha crescut l’interès per la relació entre la nutrició, la salut i la gastronomia. Les ciències –biologia, física y química– són les eines per a la comprensió del conjunt. La química, en particular, descriu quines substàncies són les responsables del color, l’olor i el gust, i perquè canvien amb les coccions. D’altra banda, les estructures químiques i biològiques de cèl·lules i teixits animals i vegetals expliquen les textures i els canvis que pateixen a la cuina. Amb tot això el lector podrà saber què hi ha als seus aliments abans i després de cuinar-los, i això tindrà com a conseqüència més satisfacció intel·lectual, afegida a la sensorial.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades